Alla dessa möten...

Det finns en missuppfattning om att politik handlar om proffstyckare som står i TV och tramsar om småsaker. Det är fel. Politik handlar om långa möten och mycket fika!
 
Igår tillbringade jag hela kvällen med att tillsammans med en partikamrat svara på frågor för partiets räkning på askr.se . Det gick bra, men lite udda fredagskvällssysselsättning, minst sagt! I dag var det dags för mig att vara valberedningens öron på Göteborgsdistriktets styrelsemöte (DS) för Vänsterpartiet. Mycket ovan känsla att sitta tyst i sex timmar och bara lyssna - tuffa bud för en tjötröv som mig!
 
Vänsterpartiet i Göteborg är starkare än någonsin förr - i alla efter 1980. Samtidigt som 12-13 av distriktets allra mest aktiva och dugliga medlemmar sitter och diskuterar eftervalsarbete och utvärderar valarbetet så här långt så finns det ändå kraft att bemanna "Demokratitorget" inne i stan och hålla torgmöten på flera torg runt om i staden. Vi växer och stämningen är god! Kanske inget radikalt att blogga om - känner mig bara så pepp och glad för vårt fina distrikt!
Ordförande Elin höll mötet i schack och lyckades nästan få oss att hålla tidsramarna...